Direct een dakdekker nodig in Leiden? Bel 070 207 5009 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag
Het lente seizoen als beste tijd voor dakonderhoud Redactie, 2 april 2024
Problemen met uw dakgoot? De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.
Voorkom problemen met uw dakgoot door regelmatige inspecties en reinigingen door De Zwart Loodgieters & Dakdekkers.

Een dak moet alle weertypes kunnen doorstaan, waaronder regen, storm en sneeuw. Het dak moet constant weerstand bieden tegen verschillende weersinvloeden. Het is daarom goed om een dak eens in de zoveel tijd te onderhouden.

Op welk moment moet u dit plannen?Wat zijn de redenen achter de noodzaak van dakonderhoud?Hier wordt besproken waarom het van groot belang is om uw dak op tijd te laten controleren en onderhouden, en wanneer dit het beste tijdstip is.

Waarom is het verstandig om uw dak goed te laten onderhouden?

In ons land komen gedurende het jaar hevige weersomstandigheden voor. Verschillende extreme weersomstandigheden, zoals harde wind, strenge vorst en hoge temperaturen in de zomer, kunnen het dak sterk beïnvloeden. Hierdoor kunnen eventuele lekkages ontstaan, die echter voorkomen kunnen worden door uw dak regelmatig te laten inspecteren.

Voor platte daken is dit extra van belang vergeleken met hellende daken, gezien hun kwetsbaarheid voor neerslag. Een correct onderhoudsschema voor uw dak, inclusief jaarlijkse inspecties en eventuele extra controles, stelt u in staat tijdig eventuele schade op te merken. Hierdoor kunnen kleine scheurtjes in de dakbedekking, verzakkingen of beginnende lekkages op een eenvoudige manier worden gerepareerd of voorkomen.

Wat maakt dit seizoen ideaal voor dakonderhoud?

Het is niet altijd haalbaar om dakonderhoud uit te voeren onder alle omstandigheden. Veel mensen wachten met het onderhoud tot het gunstige weer terugkeert, maar vanwege de wispelturige zomerstormen en extreme temperaturen is dit niet altijd een optie. Het is veilig om het dak te betreden alleen bij passende weersomstandigheden.

Het voorjaar is bij uitstek geschikt voor deze taak. Vaak is het rustig weer met weinig wind en regen. Daarnaast zijn de temperaturen gematigd en is er minder uv-straling dan in de zomerperiode. Dit zijn de optimale omstandigheden voor dakinspectie of onderhoud.

Door uw dak te laten inspecteren en onderhouden in de lente, minimaliseert u de kans op problemen in de herfst en wintermaanden. Het kan in deze perioden lastig zijn om een dakdekker te vinden vanwege hun volle agenda's. Het vroegtijdig uitvoeren van onderhoud kan helpen om toekomstige problemen te vermijden.

Waarom uw dak onderhoud behoeft in de lente

Dakonderhoud kent verschillende vormen. Er kan reiniging plaatsvinden, maar ook dakbedekking hersteld worden. Bent u geïnteresseerd in een dakinspectie, dakonderhoud of heeft u vragen? Wij zijn er om u te helpen!Heeft u vragen? Aarzel niet om De Zwart Loodgieters & Dakdekkers te bellen via 070 207 5009. Wij helpen u graag verder.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5009

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

De Zwart Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf  is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds januari 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van lekkage’s. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


VCA

Reviews van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Door P.V
Op 27 februari 2023
10

Heel tevreden. Bedrijf communiceert snel en adequaat. Afspraken worden nagekomen.

Door H.A
Op 19 januari 2023
10

Wij zijn tevreden over het werk dat bij ons is geleverd . snel en provisioneel te werk gegaaan

Door W.P
Op 12 januari 2023
10

reparatie oud dak! Wij hebben een offerte aangevraagd gezien het dak veel lekkages geeft. Omdat het heel druk is hebben ze de tijd gemaakt tijdelijk de lekkages te verhelpen zodra ze aan de grote klus kunnen beginnen.

Door O.O
Op 8 december 2022
6

Probleem was verholpen, maar daarna bij een 2e probleem werd er niet meer opgenomen.

Door E.B
Op 8 december 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door E.M.V.D.H.D.K
Op 1 december 2022
8

vriendelijke en betrokken medewerkers, die met veel begrip me geholpen hebben!

Door M
Op 1 december 2022
8

Snel beschikbaar. Goed uitgevoerd.

Door B
Op 11 november 2022
10

Kwamen, keken, en deden het gelijk

Door A
Op 19 oktober 2022
10

Het offertetraject gaat zeer goed. Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen. Men denkt mee en is flexibel. Binnenkort volgt de uitvoering.

Door P.M
Op 7 oktober 2022
10

Reageert al heel snel, doet moeite om de juiste kraan te vinden, houdt heel goed contact, maakt belofte waar. Helemaal top!

Door T
Op 4 oktober 2022
10

Vriendelijk persoon, mooi op tijd en ging niet weg voor de verstopping was verholpen.

Door E
Op 26 september 2022
10

optijd, netjes gewerkt en heel Beleefd ... Alles was okay.

Door D.S
Op 7 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door A.R
Op 16 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.H
Op 14 mei 2021
10

Snelle en duidelijke aanpak van de problemen. Goede en vriendelijke communicatie. Aanrader!!

Door W.C
Op 6 mei 2021
10

Fijne club - we hadden een noodgeval met de riolering en ze stonden snel op de stoep. Daarna grondig werk geleverd mét een redelijke factuur, ondanks onze nood. Verder hele kundige en aardige kerels. Heel veel dank.

Door H.Z
Op 28 april 2021
10

Ik ben prima geholpen door de Zwart loodgieters, lekkage van het dak is opgelost.

Door J.D.Z
Op 8 april 2021
6

Prima service, telefoon service kan verbeterd worden.

Door E.S
Op 9 april 2020
8

Goede service.uitleg werkzaamheden. Zeker aan te bevelen.