Direct een dakdekker nodig in Leiden? Bel 070 207 5009 Of vul het formulier in

Dakgoten in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Dakdekker
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Dakgoten in Leiden

Wij als dakdekkersbedrijf bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers begrijpen als geen ander de waarde van goede dakgoten voor zowel huizen als bedrijfspanden. Dankzij deze onopvallende waterafvoersystemen wordt voorkomen dat het water zich verspreidt naar plekken waar het niet thuishoort, met alle negatieve effecten van dien. Onze dakdekkers zijn de experts op het gebied van dakgoten in Leiden. Neem telefonisch contact met ons op via 070 207 5009 of maak gebruik van het contactformulier.

Het belang van goed onderhouden dakgoten

De goten zijn als de aderen van een gebouw; ze voeren regenwater op een doeltreffende manier af, voorkomen dat het zich ophoopt op het dak en bieden bescherming aan de fundamenten en muren tegen waterschade. Om ervoor te zorgen dat de goten blijven functioneren, is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud te plegen. Zo kunnen verwaarloosde goten leiden tot verstoppingen, lekkages en zelfs structurele problemen aan je huis door waterschade. Door ze goed te onderhouden zullen ze hun werking nooit verliezen.

Veelvoorkomende problemen

Er zijn vele problemen die zich kunnen voordoen bij dakgoten, waarvan sommige vaker voorkomen dan u denkt. Verstoppingen komen vaak voor door bladeren en vuilophoping, wat mogelijk kan leiden tot overstromingen en schade aan het dak en de muren. Lekkages ontstaan ook door scheurtjes in de goten, een slechte afdichting of een loslatende verbinding. En doorhangende goten, meestal te wijten aan versleten bevestigingen, ook heel vervelend, kunnen de waterafvoer ernstig verstoren en leiden tot vervelende schade.

Inspectie en reiniging

Door uw dakgoten regelmatig te inspecteren en te reinigen, kunt u problemen voorkomen. Hierdoor worden achterstallige onderhoudswerkzaamheden ook sneller opgemerkt. Bij een inspectie komen verstoppingen en beschadigingen, zoals hangende of verroeste delen, ook sneller aan het daglicht. Het consequent reinigen van vuil en het repareren van schade verlengt de levensduur van uw goten aanzienlijk en voorkomt dat ze snel moeten worden vervangen.

Reparatie

Onze deskundige dakdekkers zijn altijd gericht op het vinden van de beste oplossingen voor dakgootreparaties bij eventuele gebreken. Voor een reparatie als deze is het bijvoorbeeld van belang om lekkages te dichten, beschadigde onderdelen of stukken van de dakgoot te vervangen en doorzakkende goten opnieuw te bevestigen. Wij streven ernaar om de dakgoten weer voor vele jaren optimaal te laten werken.

Dakgootvervanging in Leiden

Als de goten in zulke slechte staat verkeren dat herstel niet langer mogelijk is, schakelen we over op dakgootvervanging. Dit komt voornamelijk voor bij verouderde systemen die hun effectiviteit hebben verloren. Wanneer zich zo'n situatie voordoet, gaan we vooraf de mogelijkheden voor materialen met u bespreken, zoals PVC, zink of aluminium. Samen bekijken we wat het beste aansluit en zorgen we voor een keurige installatie.

Preventieve maatregelen om problemen voor te zijn

Door het nemen van preventieve maatregelen kunt u problemen voorkomen en hoeft u niet continue herstelwerkzaamheden uit te voeren. Huiseigenaren moeten voorbereidende maatregelen nemen, zoals het plaatsen van bladafscheiders, het regelmatig plannen van onderhoud en het overwegen van naadloze goten, om problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat hun dakgoten goed functioneren. Deze maatregelen verminderen de kans op problemen en zorgen voor goed functionerende dakgoten waar u verder weinig omkijken naar heeft.

Goed werkende dakgoten zijn voor ons als dakdekkersbedrijf van essentieel belang om te zorgen voor een juiste afvoer. Onze toegewijde dakdekkers in Leiden zijn klaar om uw dakgoten in topconditie te houden. Of het nu gaat om inspecties, reiniging, reparaties of vervanging, wij staan voor u klaar. Neem direct contact met ons op via 070 207 5009 of het contactformulier en laat ons uw goten op professionele wijze verzorgen.

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5009

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

De Zwart Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf  is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds januari 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van lekkage’s. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


VCA

Reviews van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Door P.V
Op 27 februari 2023
10

Heel tevreden. Bedrijf communiceert snel en adequaat. Afspraken worden nagekomen.

Door H.A
Op 19 januari 2023
10

Wij zijn tevreden over het werk dat bij ons is geleverd . snel en provisioneel te werk gegaaan

Door W.P
Op 12 januari 2023
10

reparatie oud dak! Wij hebben een offerte aangevraagd gezien het dak veel lekkages geeft. Omdat het heel druk is hebben ze de tijd gemaakt tijdelijk de lekkages te verhelpen zodra ze aan de grote klus kunnen beginnen.

Door O.O
Op 8 december 2022
6

Probleem was verholpen, maar daarna bij een 2e probleem werd er niet meer opgenomen.

Door E.B
Op 8 december 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door E.M.V.D.H.D.K
Op 1 december 2022
8

vriendelijke en betrokken medewerkers, die met veel begrip me geholpen hebben!

Door M
Op 1 december 2022
8

Snel beschikbaar. Goed uitgevoerd.

Door B
Op 11 november 2022
10

Kwamen, keken, en deden het gelijk

Door A
Op 19 oktober 2022
10

Het offertetraject gaat zeer goed. Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen. Men denkt mee en is flexibel. Binnenkort volgt de uitvoering.

Door P.M
Op 7 oktober 2022
10

Reageert al heel snel, doet moeite om de juiste kraan te vinden, houdt heel goed contact, maakt belofte waar. Helemaal top!

Door T
Op 4 oktober 2022
10

Vriendelijk persoon, mooi op tijd en ging niet weg voor de verstopping was verholpen.

Door E
Op 26 september 2022
10

optijd, netjes gewerkt en heel Beleefd ... Alles was okay.

Door D.S
Op 7 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door A.R
Op 16 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.H
Op 14 mei 2021
10

Snelle en duidelijke aanpak van de problemen. Goede en vriendelijke communicatie. Aanrader!!

Door W.C
Op 6 mei 2021
10

Fijne club - we hadden een noodgeval met de riolering en ze stonden snel op de stoep. Daarna grondig werk geleverd mét een redelijke factuur, ondanks onze nood. Verder hele kundige en aardige kerels. Heel veel dank.

Door H.Z
Op 28 april 2021
10

Ik ben prima geholpen door de Zwart loodgieters, lekkage van het dak is opgelost.

Door J.D.Z
Op 8 april 2021
6

Prima service, telefoon service kan verbeterd worden.

Door E.S
Op 9 april 2020
8

Goede service.uitleg werkzaamheden. Zeker aan te bevelen.