Direct een dakdekker nodig in Leiden? Bel 070 207 5009 Of vul het formulier in

Dakinspectie in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Dakdekker
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Dakinspectie in Leiden

Uw dak is een waardevolle bezitting die de nodige zorg en aandacht verdient. Door regelmatige dakinspecties te laten uitvoeren, kunt u de kwaliteit en duurzaamheid van uw dak behouden. Bij ons bedrijf begrijpen we als geen ander de noodzaak van dakinspecties. Ze zorgen ervoor dat mogelijke problemen vroeg worden ontdekt, waardoor we ernstige schade en onnodige kosten in de toekomst kunnen voorkomen. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 070 207 5009 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in.

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers helpt u graag bij het inspecteren van uw dak.
Twijfelt u over de conditie van uw dak? Laat uw dak inspecteren door De Zwart Loodgieters & Dakdekkers.

Wanneer is een dakinspectie nodig?

Op diverse momenten is het raadzaam om te kiezen voor een dakinspectie. Stel u bijvoorbeeld voor dat er vlak na een zware storm een daklekkage wordt vermoed of dat het dak al een poosje meegaat en u de huidige staat ervan wilt weten. Wanneer er twijfel is over de staat van uw dak, is dit altijd een prima moment om te kiezen voor een dakinspectie.

Verschillende soorten dakinspecties

Wij hebben verschillende soorten dakinspecties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Voorbeelden van inspecties zijn preventieve inspecties, periodieke inspecties en inspecties voorafgaand aan de aankoop of verkoop van een woning. Elke inspectie heeft zijn eigen specifieke focus en de frequentie varieert naargelang het type inspectie. Onze deskundigen staan altijd voor u klaar om advies te geven over de meest geschikte inspectie voor uw situatie.

Wat inspecteren we precies?

Bij een professionele dakinspectie wordt er een grondige evaluatie uitgevoerd van diverse onderdelen van het dak. Onze experts controleren het dak op onder andere dakbedekkingsmaterialen, dakgoten, dakventilatie, afdichtingen, verbindingen, dakdoorvoeren en de algehele conditie. Wij garanderen dat geen enkel detail onopgemerkt zal blijven voor onze specialisten.

Veelvoorkomende problemen

Bij inspecties komen onze deskundigen regelmatig veelvoorkomende problemen tegen. Mogelijke problemen die we tegenkomen zijn zwakke plekken in de dakbedekking, scheuren, lekkages, verschoven dakpannen, schade door weersinvloeden, schimmelvorming en problemen met dakventilatie. Door deze problemen tijdig aan het licht te brengen, kunnen dure herstelwerkzaamheden in de toekomst worden voorkomen.

Waarom een dakinspectie laten uitvoeren door een dakdekkerbedrijf?

Een professionele dakinspectie is een goede investering omdat onze inspecteurs weten waar op te letten. Bij ons kunt u rekenen op het vermogen om problemen op de juiste manier te begrijpen, een grondige evaluatie van de situatie te maken en oplossingen aan te dragen die ervoor zorgen dat het dak in uitstekende staat wordt teruggebracht. Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staan we garant voor eersteklas dakservice in Leiden en de omliggende gebieden.

Bij twijfel over de staat van uw dak is het verstandig om te kiezen voor een professionele dakinspectie. Onze ervaren dakexperts delen graag hun bevindingen met u, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de conditie van uw dak. Wilt u graag uw dak laten onderzoeken? Neem dan contact met ons op via 070 207 5009 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5009

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

De Zwart Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf  is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds januari 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van lekkage’s. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


VCA

Reviews van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Door P.V
Op 27 februari 2023
10

Heel tevreden. Bedrijf communiceert snel en adequaat. Afspraken worden nagekomen.

Door H.A
Op 19 januari 2023
10

Wij zijn tevreden over het werk dat bij ons is geleverd . snel en provisioneel te werk gegaaan

Door W.P
Op 12 januari 2023
10

reparatie oud dak! Wij hebben een offerte aangevraagd gezien het dak veel lekkages geeft. Omdat het heel druk is hebben ze de tijd gemaakt tijdelijk de lekkages te verhelpen zodra ze aan de grote klus kunnen beginnen.

Door O.O
Op 8 december 2022
6

Probleem was verholpen, maar daarna bij een 2e probleem werd er niet meer opgenomen.

Door E.B
Op 8 december 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door E.M.V.D.H.D.K
Op 1 december 2022
8

vriendelijke en betrokken medewerkers, die met veel begrip me geholpen hebben!

Door M
Op 1 december 2022
8

Snel beschikbaar. Goed uitgevoerd.

Door B
Op 11 november 2022
10

Kwamen, keken, en deden het gelijk

Door A
Op 19 oktober 2022
10

Het offertetraject gaat zeer goed. Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen. Men denkt mee en is flexibel. Binnenkort volgt de uitvoering.

Door P.M
Op 7 oktober 2022
10

Reageert al heel snel, doet moeite om de juiste kraan te vinden, houdt heel goed contact, maakt belofte waar. Helemaal top!

Door T
Op 4 oktober 2022
10

Vriendelijk persoon, mooi op tijd en ging niet weg voor de verstopping was verholpen.

Door E
Op 26 september 2022
10

optijd, netjes gewerkt en heel Beleefd ... Alles was okay.

Door D.S
Op 7 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door A.R
Op 16 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.H
Op 14 mei 2021
10

Snelle en duidelijke aanpak van de problemen. Goede en vriendelijke communicatie. Aanrader!!

Door W.C
Op 6 mei 2021
10

Fijne club - we hadden een noodgeval met de riolering en ze stonden snel op de stoep. Daarna grondig werk geleverd mét een redelijke factuur, ondanks onze nood. Verder hele kundige en aardige kerels. Heel veel dank.

Door H.Z
Op 28 april 2021
10

Ik ben prima geholpen door de Zwart loodgieters, lekkage van het dak is opgelost.

Door J.D.Z
Op 8 april 2021
6

Prima service, telefoon service kan verbeterd worden.

Door E.S
Op 9 april 2020
8

Goede service.uitleg werkzaamheden. Zeker aan te bevelen.