Direct een dakdekker nodig in Leiden? Bel 070 207 5009 Of vul het formulier in

Daklekkage in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Dakdekker
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Daklekkage in Leiden

Schade aan uw woning door een daklekkage Leiden is heel vervelend. U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Aarzel niet om contact op te nemen met een ervaren dakdekker in uw buurt. Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers hebben we ervaren dakdekkers die klaarstaan om de oorzaak van de daklekkage te vinden en uw dak te herstellen. Lees gerust verder voor tips en informatie bij daklekkages. Direct een afspraak maken? Bel gerust naar 070 207 5009.

Daklekkage Leiden: wat te doen?

Onderzoek of u de oorzaak van de lekkage aan uw dak in Leiden kunt vinden. Het is belangrijk om snel in actie te komen om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Zet emmers neer om het water op te vangen en bescherm uw spullen. Denk ook alvast na over een eventuele vergoeding door uw verzekering. Aan de binnenkant van het dak is de oorzaak van de lekkage niet altijd direct zichtbaar. Hiervoor moet er op het dak gekeken worden. Wees voorzichtig en laat het dak beklimmen over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Leiden

Bij daklekkage Leiden werken we altijd volgens een heldere methode om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers inventariseren we het probleem met uw dak. Dit houdt in dat we goed naar u luisteren en alle mogelijke details achterhalen over de dakproblemen die u ervaart. Wij plannen vervolgens een afspraak met u in om bij u langs te komen. Wij bekijken dan grondig uw dak en geven u meer inzicht in wat u kunt verwachten van de dakreparatie.

Bij een dakinspectie bekijken wij uw dak grondig. Wij weten precies waar lekkages vaak ontstaan. Wij controleren onder andere de schoorsteen, het dakleer, de dakaansluiting en dakgoten. Op basis van de dakinspectie geven wij u natuurlijk een indicatie van het benodigde werk en maken wij een schatting van de kosten. Voordat wij uw daklekkage repareren doen wij u een voorstel op maat. Stemt u in met dit voorstel, dan komt uw dakreparatie zo snel mogelijk in onze agenda te staan.

Oorzaken lekkage dak

Schade aan uw dak veroorzaakt een lekkage. Deze schade kan verschillende oorzaken hebben. Soms is er veel mis met uw dak, maar het kan ook om een klein defect gaan. Bovendien kunnen uitdroging van de dakbedekking, plantengroei, dieren en achterstallig onderhoud van invloed zijn op de veroudering van uw dak. Het onderhouden van uw dak is van groot belang, aangezien elk dak na verloop van tijd verslijt. Helaas kunt u de impact van wind, regen en temperatuurveranderingen op uw dakbedekking niet altijd voorkomen, wat kan resulteren in een daklekkage in Leiden.

Lekkage plat dak

Een plat dak kan gaan lekken door een scheur in de dakbedekking of doordat water niet goed wordt afgevoerd van het dak. Soms zijn bladeren in de dakgoot de boosdoeners, maar soms moet de hemelwaterafvoer zelf ook vervangen worden. Mocht u zelf niet zo handig zijn dan hebben wij altijd op korte termijn een dakdekker voor u beschikbaar voor daklekkage repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 070 207 5009.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak is vaak een verstopping in de dakgoot, een kapotte of losse dakpan en een verbinding die niet meer goed aansluit. Indien u dat wilt, kunnen wij onmiddellijk starten met de reparatie met onze volledig uitgeruste bedrijfswagen. In sommige situaties is het voldoende om een naad te herstellen, maar in andere gevallen is het noodzakelijk om delen van uw dak te vernieuwen.

Bel gerust bij daklekkage in Leiden

Heeft u te maken met een daklekkage en wilt u dit snel verholpen hebben? Vertrouw op de expertise van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers en onze ervaren dakdekker zorgt ervoor dat uw dak snel gerepareerd wordt. Heldere afspraken en vertrouwde service. Bij ons is uw daklekkage in Leiden in goede handen. Bel gerust op 070 207 5009. Wij geven u advies of plannen een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken.

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5009

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

De Zwart Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf  is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds januari 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van lekkage’s. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


VCA

Reviews van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Door P.V
Op 27 februari 2023
10

Heel tevreden. Bedrijf communiceert snel en adequaat. Afspraken worden nagekomen.

Door H.A
Op 19 januari 2023
10

Wij zijn tevreden over het werk dat bij ons is geleverd . snel en provisioneel te werk gegaaan

Door W.P
Op 12 januari 2023
10

reparatie oud dak! Wij hebben een offerte aangevraagd gezien het dak veel lekkages geeft. Omdat het heel druk is hebben ze de tijd gemaakt tijdelijk de lekkages te verhelpen zodra ze aan de grote klus kunnen beginnen.

Door O.O
Op 8 december 2022
6

Probleem was verholpen, maar daarna bij een 2e probleem werd er niet meer opgenomen.

Door E.B
Op 8 december 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door E.M.V.D.H.D.K
Op 1 december 2022
8

vriendelijke en betrokken medewerkers, die met veel begrip me geholpen hebben!

Door M
Op 1 december 2022
8

Snel beschikbaar. Goed uitgevoerd.

Door B
Op 11 november 2022
10

Kwamen, keken, en deden het gelijk

Door A
Op 19 oktober 2022
10

Het offertetraject gaat zeer goed. Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen. Men denkt mee en is flexibel. Binnenkort volgt de uitvoering.

Door P.M
Op 7 oktober 2022
10

Reageert al heel snel, doet moeite om de juiste kraan te vinden, houdt heel goed contact, maakt belofte waar. Helemaal top!

Door T
Op 4 oktober 2022
10

Vriendelijk persoon, mooi op tijd en ging niet weg voor de verstopping was verholpen.

Door E
Op 26 september 2022
10

optijd, netjes gewerkt en heel Beleefd ... Alles was okay.

Door D.S
Op 7 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door A.R
Op 16 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.H
Op 14 mei 2021
10

Snelle en duidelijke aanpak van de problemen. Goede en vriendelijke communicatie. Aanrader!!

Door W.C
Op 6 mei 2021
10

Fijne club - we hadden een noodgeval met de riolering en ze stonden snel op de stoep. Daarna grondig werk geleverd mét een redelijke factuur, ondanks onze nood. Verder hele kundige en aardige kerels. Heel veel dank.

Door H.Z
Op 28 april 2021
10

Ik ben prima geholpen door de Zwart loodgieters, lekkage van het dak is opgelost.

Door J.D.Z
Op 8 april 2021
6

Prima service, telefoon service kan verbeterd worden.

Door E.S
Op 9 april 2020
8

Goede service.uitleg werkzaamheden. Zeker aan te bevelen.