Direct een dakdekker nodig in Leiden? Bel 070 207 5009 Of vul het formulier in

Dakrenovatie Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Dakdekker
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Dakrenovatie Leiden

Denkt u aan het plaatsen van nieuwe dakbedekking, wilt u uw dak laten inspecteren of is een renovatie de beste optie? De dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers zijn er voor al uw dakrenovatieklussen in en rond Leiden. Neem contact met ons op via 070 207 5009 of maak gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Functie dakrenovatie Leiden

De kwaliteit van uw dak heeft niet alleen invloed op de uitstraling van uw huis, maar ook op de waarde van uw woning en uw energieverbruik. Ons Nederlandse weer kan een dak flink op de proef stellen. Zware regenval, fel zonlicht, harde wind, vorst en sneeuw kunnen allemaal schade aan uw dak veroorzaken. Dit kan kleine beschadigingen tot gevolg hebben, maar ook leiden tot inzakking of aantasting van de dakconstructie.

Bij dakreparatie richt men zich alleen op het repareren van het dak, terwijl bij dakrenovatie ook vernieuwing plaatsvindt. Er zijn diverse opties om het dak energiezuiniger te maken, bijvoorbeeld door het waterafstotend te behandelen. Het is niet altijd vereist om een volledige dakrenovatie uit te voeren; soms is een reparatie voldoende. Maar als uw dak al een tijdje meegaat en vaak dezelfde problemen veroorzaakt, kan het verstandig zijn om voor dakrenovatie te gaan.

Dakinspectie Leiden

Kleine beschadigingen kunnen uitgroeien tot grote beschadigingen, en op die manier hoge kosten met zich meebrengen. Het renoveren van het dak voor dergelijke kleine ingrepen is een efficiënte manier om onveilige situaties en hoge kosten te vermijden. Daarom is het slim om er op tijd bij te zijn. Wacht niet te lang en schakel zo snel mogelijk een professionele vakman in.

Bent u onzeker over de conditie van uw dak? Wij van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers brengen deze graag in kaart door middel van een dakinspectie. Het wordt aangeraden om dit standaard eens in de paar jaar te laten doen. Tijdens een dakinspectie worden de locaties onderzocht die mogelijk het risico op lekkage, schade aan de dakbedekking en problemen met de dakgoot met zich meebrengen.

Kosten dakrenovatie Leiden

De kosten van dakrenovatie variëren, afhankelijk van het type dakbedekking, het soort beschadigingen en de grootte van het dak. Zo kost het renoveren van een plat dak veel minder tijd dan dakrenovatie aan een schuin dak, en is bitumen dakbedekking voordeliger dan dakpannen. U bent gemiddeld zo'n €1.000 en €1.600 kwijt aan renovatie van een plat dak. Voor een schuin dak kan dat al snel ergens tussen de 4000 en 5000 euro uitkomen.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Als u nadenkt over het renoveren van uw dak, zijn er een paar dingen waar u rekening mee kunt houden. U kunt er bijvoorbeeld over nadenken om de dakrenovatie te combineren met andere werkzaamheden aan uw dak. Bij het renoveren van uw dak kunt u overwegen om dakisolatie en zonnepanelen te laten plaatsen, uw dak te laten schoonmaken of uw dakgoten en zinkwerk te vernieuwen.

Het is daarnaast goed om erop te letten dat er geen warmteverlies ontstaat doordat de luchtdichtheid van het dak verminderd. Ook kunt u er over nadenken of het zou kunnen dat er asbest in uw dak zit. Dan kunt u het beste de dakbedekking compleet laten vervangen. Tot slot is het soms handig, of zelfs noodzakelijk, om behalve een dakdekker ook een architect in te schakelen. U kunt uw dakdekker hierin om advies vragen.

Contact met De Zwart Loodgieters & Dakdekkers voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers bieden we professionele resultaten en snelle service tegen een scherp tarief. Onze dakdekkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden passend advies over de oplossing voor uw dak. We kunnen dan ook met u meedenken of we de renovatie kunnen combineren met andere dakwerkzaamheden.

Voor een spoedige inspectie of renovatie van uw dak kunt u rekenen op onze ervaren dakdekkers. In Leiden kunt u terecht bij de dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers voor elke vorm van dakrenovatie. Vul hetcontactformulier in of bel naar 070 207 5009 en er staat zo snel mogelijk een vakman bij u voor de deur.

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5009

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

De Zwart Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf  is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds januari 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van lekkage’s. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


VCA

Reviews van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Door P.V
Op 27 februari 2023
10

Heel tevreden. Bedrijf communiceert snel en adequaat. Afspraken worden nagekomen.

Door H.A
Op 19 januari 2023
10

Wij zijn tevreden over het werk dat bij ons is geleverd . snel en provisioneel te werk gegaaan

Door W.P
Op 12 januari 2023
10

reparatie oud dak! Wij hebben een offerte aangevraagd gezien het dak veel lekkages geeft. Omdat het heel druk is hebben ze de tijd gemaakt tijdelijk de lekkages te verhelpen zodra ze aan de grote klus kunnen beginnen.

Door O.O
Op 8 december 2022
6

Probleem was verholpen, maar daarna bij een 2e probleem werd er niet meer opgenomen.

Door E.B
Op 8 december 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door E.M.V.D.H.D.K
Op 1 december 2022
8

vriendelijke en betrokken medewerkers, die met veel begrip me geholpen hebben!

Door M
Op 1 december 2022
8

Snel beschikbaar. Goed uitgevoerd.

Door B
Op 11 november 2022
10

Kwamen, keken, en deden het gelijk

Door A
Op 19 oktober 2022
10

Het offertetraject gaat zeer goed. Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen. Men denkt mee en is flexibel. Binnenkort volgt de uitvoering.

Door P.M
Op 7 oktober 2022
10

Reageert al heel snel, doet moeite om de juiste kraan te vinden, houdt heel goed contact, maakt belofte waar. Helemaal top!

Door T
Op 4 oktober 2022
10

Vriendelijk persoon, mooi op tijd en ging niet weg voor de verstopping was verholpen.

Door E
Op 26 september 2022
10

optijd, netjes gewerkt en heel Beleefd ... Alles was okay.

Door D.S
Op 7 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door A.R
Op 16 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.H
Op 14 mei 2021
10

Snelle en duidelijke aanpak van de problemen. Goede en vriendelijke communicatie. Aanrader!!

Door W.C
Op 6 mei 2021
10

Fijne club - we hadden een noodgeval met de riolering en ze stonden snel op de stoep. Daarna grondig werk geleverd mét een redelijke factuur, ondanks onze nood. Verder hele kundige en aardige kerels. Heel veel dank.

Door H.Z
Op 28 april 2021
10

Ik ben prima geholpen door de Zwart loodgieters, lekkage van het dak is opgelost.

Door J.D.Z
Op 8 april 2021
6

Prima service, telefoon service kan verbeterd worden.

Door E.S
Op 9 april 2020
8

Goede service.uitleg werkzaamheden. Zeker aan te bevelen.