Direct een dakdekker nodig in Leiden? Bel 070 207 5009 Of vul het formulier in

Dakbedekking plaatsen Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Dakdekker
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Dakbedekking plaatsen Leiden

Wilt u uw dakbedekking laten inspecteren of repareren, of heeft u interesse in het laten leggen van nieuwe dakbedekking? Wij staan klaar om u te helpen met al uw dakdekkersklussen in en rond Leiden. U kunt contact met ons opnemen via 070 207 5009 of het contactformulier gebruiken om een offerte aan te vragen.

Functie dakbedekking Leiden

Dakbedekking of dakbekleding wordt op het dak aangebracht en dient dan ter bescherming tegen water, zon, sneeuw en tocht. Met het verstrijken van de tijd kan de dakbedekking zwakke plekken gaan vertonen, wat het risico op lekkage met zich meebrengt. Laat uw dak regelmatig inspecteren door een deskundige dakdekker om problemen te voorkomen.

Een beschadiging aan het dak valt niet altijd direct op, maar als deze niet op tijd verholpen wordt kan het op de lange termijn veel schade aan een woning toebrengen. Het kan bijvoorbeeld leiden tot vieze vocht- en schimmeplekken op de muren en het plafond. Daarnaast kan het de isolatie verslechteren. Laat De Zwart Loodgieters & Dakdekkers de staat van uw dak controleren en in kaart brengen, om de levensduur van uw dak flink te verlengen.

Mogelijkheden dakbedekking Leiden

Er wordt niet altijd hetzelfde materiaal gebruikt voor dakbedekking. Dit hangt af van wat voor soort dak het is. Zo zijn er bijvoorbeeld platte daken, maar ook hellende. Dakbedekking kent verschillende opties, zoals zink, metaal, kunststof en bitumen. Bovendien kan het zowel intern als extern op het dak worden geplaatst. Voor een optimale afvoer van water zonder lekkages, is er voor ieder materiaal een passende afvoer aanwezig.

Veelvoorkomend op platte daken, zoals garages, dakkapellen en tuinhuisjes, is bitumineuze dakbedekking de beste optie. Dit is niet alleen relatief goedkoop, het is ook makkelijk in het gebruik en het kan goed gecombineerd worden met dakisolatie. Het is vaak mogelijk om bitumen te recyclen, waardoor het een duurzame keuze is. De Zwart Loodgieters & Dakdekkers kan u adviseren of het een goede keuze is voor uw dak.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Indien u uw dakbedekking wilt vervangen, kunt u ook meteen dakisolatie overwegen. Als het dak niet goed geïsoleerd is, kan er veel warmte verloren gaan doordat warme lucht opstijgt. Dit heeft een directe invloed op uw energierekening. Overweegt u uw dakbedekking te laten vervangen, dan kunt u gelijk ook de dakisolatie aanpakken.

De kennis en vaardigheid van de dakdekker zijn van groot belang, gezien de uiteenlopende eigenschappen van daken. Wij van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers beschikken over ruime ervaring aan verschillende soorten dakwerkzaamheden. Bij ons kun je professioneel advies en betrouwbare service verwachten. We bieden effectieve reparaties en maken gebruik van de beste materialen.

Contact met De Zwart Loodgieters & Dakdekkers voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Leiden

Het kan ook zijn dat u al last heeft van stormschade of lekkage. Het is dan hoofdzaak om de schade te beperken door zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers. U kunt ook gelijk een offerteaanvraag doen.

Zoekt u met spoed een bekwame dakdekker om uw dakbedekking te inspecteren, repareren of vervangen? Op zoek naar een professionele dakdekker in Leiden? [Bedrijfsnaam] is uw betrouwbare partner voor alle dakdekkersklussen. Stel het niet onnodig uit en bel zo snel mogelijk 070 207 5009, of vul het contactformulier in.

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5009

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

De Zwart Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf  is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds januari 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van lekkage’s. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


VCA

Reviews van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Door P.V
Op 27 februari 2023
10

Heel tevreden. Bedrijf communiceert snel en adequaat. Afspraken worden nagekomen.

Door H.A
Op 19 januari 2023
10

Wij zijn tevreden over het werk dat bij ons is geleverd . snel en provisioneel te werk gegaaan

Door W.P
Op 12 januari 2023
10

reparatie oud dak! Wij hebben een offerte aangevraagd gezien het dak veel lekkages geeft. Omdat het heel druk is hebben ze de tijd gemaakt tijdelijk de lekkages te verhelpen zodra ze aan de grote klus kunnen beginnen.

Door O.O
Op 8 december 2022
6

Probleem was verholpen, maar daarna bij een 2e probleem werd er niet meer opgenomen.

Door E.B
Op 8 december 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door E.M.V.D.H.D.K
Op 1 december 2022
8

vriendelijke en betrokken medewerkers, die met veel begrip me geholpen hebben!

Door M
Op 1 december 2022
8

Snel beschikbaar. Goed uitgevoerd.

Door B
Op 11 november 2022
10

Kwamen, keken, en deden het gelijk

Door A
Op 19 oktober 2022
10

Het offertetraject gaat zeer goed. Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen. Men denkt mee en is flexibel. Binnenkort volgt de uitvoering.

Door P.M
Op 7 oktober 2022
10

Reageert al heel snel, doet moeite om de juiste kraan te vinden, houdt heel goed contact, maakt belofte waar. Helemaal top!

Door T
Op 4 oktober 2022
10

Vriendelijk persoon, mooi op tijd en ging niet weg voor de verstopping was verholpen.

Door E
Op 26 september 2022
10

optijd, netjes gewerkt en heel Beleefd ... Alles was okay.

Door D.S
Op 7 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door A.R
Op 16 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.H
Op 14 mei 2021
10

Snelle en duidelijke aanpak van de problemen. Goede en vriendelijke communicatie. Aanrader!!

Door W.C
Op 6 mei 2021
10

Fijne club - we hadden een noodgeval met de riolering en ze stonden snel op de stoep. Daarna grondig werk geleverd mét een redelijke factuur, ondanks onze nood. Verder hele kundige en aardige kerels. Heel veel dank.

Door H.Z
Op 28 april 2021
10

Ik ben prima geholpen door de Zwart loodgieters, lekkage van het dak is opgelost.

Door J.D.Z
Op 8 april 2021
6

Prima service, telefoon service kan verbeterd worden.

Door E.S
Op 9 april 2020
8

Goede service.uitleg werkzaamheden. Zeker aan te bevelen.