Direct een dakdekker nodig in Leiden? Bel 070 207 5009 Of vul het formulier in

Dakisolatie in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Dakdekker
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Dakisolatie in Leiden

U zult versteld staan van de voordelen die dakisolatie met zich meebrengt. Hieronder hebben wij de voordelen voor u op een rijtje gezet. Wil u graag snel dakisolatie in Leiden laten plaatsen? Aarzel dan niet en neem contact op met de betrouwbare dakdekker in Leiden van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers. Onze dakexpert staat klaar om u te informeren over het isoleren van uw dak, de beschikbare opties en wat wij voor u kunnen doen. Aarzel niet om ons te bellen op 070 207 5009.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie wordt vooral gekozen vanwege de kostenbesparende voordelen. Hoeveel u bespaart per jaar is afhankelijk van uw type dak en het soort isolatie. Gaat u uit van 1 euro/m3 gas, dan kunt u op jaarbasis tussen de €400 en €800 besparen. De huidige gasprijs verschilt daar natuurlijk van, dus de berekening voor dakisolatie in Leiden kunt u zelf nog maken. Nog meer voordelen zijn:

Met dakisolatie wordt het binnenklimaat van uw woning aangenamer. Het verminderen van het stookgedrag resulteert in een lagere CO2-uitstoot, wat gunstig is voor het klimaat.

 • Je vergroot ermee de waarde van uw huis.
 • Dakisolatie: kosten

  Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Leiden kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. Informeer uzelf over mogelijke nationale of lokale subsidieprogramma's. Hiermee kunt u ongeveer 30% van de kosten terugkrijgen. Meer informatie over subsidies kunt u vaak vinden bij de gemeente. Informeer u goed, want er zijn wel vaak voorwaarden aan verbonden.

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Onze dakdekkers staan voor u klaar. Of u nu dak isolatie op uw platte dak of op uw schuine dak wilt, wij doen het allemaal. Een heel nieuw dak of een ander probleem met uw dak? Wij helpen u bij al uw dakproblemen. Door ons in te schakelen bij dakisolatie in Leiden kiest u voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

  Dakisolatie binnenzijde

  Bij dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak wordt de dakbedekking verwijderd en wordt het isolatiemateriaal aangebracht. Dit kunt u het beste laten doen wanneer u uw platte dak verouderd is. Het voordeel van dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak is dat de dakbedekking van uw dak niet verwijderd hoeft te worden en het geeft redelijk goede isolatie. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

  Dakisolatie buitenzijde

  Voor een snelle oplossing kunt u isolatiemateriaal op uw platte dak laten leggen. Dit is een eenvoudige en makkelijke vorm van dakisolatie, maar de isolerende werking is wel iets minder. Wanneer u uw schuine dak wilt isoleren kunt u het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde kiezen. Uw dak kan dan het beste geïsoleerd worden. Een andere manier om uw schuine dak te isoleren is door purschuim, EPS termoparels of ander materiaal onder de dakpannen de spuiten.

  Dakisolatie Leiden door De Zwart Loodgieters & Dakdekkers laten uitvoeren

  Wij hebben altijd ruimte in onze agenda om u snel te helpen. Eerst iets meer informatie en dan een afspraak maken? Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar op 070 207 5009. Ook wanneer u ons bericht via ons contactformulier reageren wij snel.

  Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5009

  Wij helpen u graag verder!

  Zoeken

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Over De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

  De Zwart Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf  is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds januari 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van lekkage’s. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


  VCA

  Reviews van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

  Door P.V
  Op 27 februari 2023
  10

  Heel tevreden. Bedrijf communiceert snel en adequaat. Afspraken worden nagekomen.

  Door H.A
  Op 19 januari 2023
  10

  Wij zijn tevreden over het werk dat bij ons is geleverd . snel en provisioneel te werk gegaaan

  Door W.P
  Op 12 januari 2023
  10

  reparatie oud dak! Wij hebben een offerte aangevraagd gezien het dak veel lekkages geeft. Omdat het heel druk is hebben ze de tijd gemaakt tijdelijk de lekkages te verhelpen zodra ze aan de grote klus kunnen beginnen.

  Door O.O
  Op 8 december 2022
  6

  Probleem was verholpen, maar daarna bij een 2e probleem werd er niet meer opgenomen.

  Door E.B
  Op 8 december 2022
  8
  Review heeft geen inhoud
  Door E.M.V.D.H.D.K
  Op 1 december 2022
  8

  vriendelijke en betrokken medewerkers, die met veel begrip me geholpen hebben!

  Door M
  Op 1 december 2022
  8

  Snel beschikbaar. Goed uitgevoerd.

  Door B
  Op 11 november 2022
  10

  Kwamen, keken, en deden het gelijk

  Door A
  Op 19 oktober 2022
  10

  Het offertetraject gaat zeer goed. Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen. Men denkt mee en is flexibel. Binnenkort volgt de uitvoering.

  Door P.M
  Op 7 oktober 2022
  10

  Reageert al heel snel, doet moeite om de juiste kraan te vinden, houdt heel goed contact, maakt belofte waar. Helemaal top!

  Door T
  Op 4 oktober 2022
  10

  Vriendelijk persoon, mooi op tijd en ging niet weg voor de verstopping was verholpen.

  Door E
  Op 26 september 2022
  10

  optijd, netjes gewerkt en heel Beleefd ... Alles was okay.

  Door D.S
  Op 7 juni 2022
  8
  Review heeft geen inhoud
  Door A.R
  Op 16 februari 2022
  10
  Review heeft geen inhoud
  Door E.H
  Op 14 mei 2021
  10

  Snelle en duidelijke aanpak van de problemen. Goede en vriendelijke communicatie. Aanrader!!

  Door W.C
  Op 6 mei 2021
  10

  Fijne club - we hadden een noodgeval met de riolering en ze stonden snel op de stoep. Daarna grondig werk geleverd mét een redelijke factuur, ondanks onze nood. Verder hele kundige en aardige kerels. Heel veel dank.

  Door H.Z
  Op 28 april 2021
  10

  Ik ben prima geholpen door de Zwart loodgieters, lekkage van het dak is opgelost.

  Door J.D.Z
  Op 8 april 2021
  6

  Prima service, telefoon service kan verbeterd worden.

  Door E.S
  Op 9 april 2020
  8

  Goede service.uitleg werkzaamheden. Zeker aan te bevelen.