Direct een dakdekker nodig in Leiden? Bel 070 207 5009 Of vul het formulier in

Dakreparatie in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Dakdekker
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Dakreparatie in Leiden

Is er een dakreparatie in Leiden vereist? U kunt bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers terecht. Bij al uw dakproblemen kunt u rekenen op de expertise van onze dakdekker. Voor uitgebreide informatie over onze aanpak bij dakreparaties in Leiden, kunt u deze tekst doornemen of direct contact met ons opnemen via 070 207 5009.

Dakreparatie in Leiden uit laten voeren door De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Niet alleen met schuine daken, maar ook met platte daken, dakkapellen en schoorstenen helpen wij u. Als u kiest voor De Zwart Loodgieters & Dakdekkers, bent u verzekerd van doeltreffende dakreparaties en betrouwbare service. Wij gebruiken louter de beste materialen die beschikbaar zijn op de markt.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Onderdeel van onze service is het uitvoeren van een gratis dakinspectie. Wij gaan uw hele dak bij langs. Vertel ons uw specifieke wensen voor uw dak, dan maken wij vervolgens een uitgebreide offerte voor u. Indien u instemt met de offerte en wij op één lijn zitten, zorgen wij ervoor dat er meteen een afspraak wordt gemaakt voor de dakreparatie in Leiden.

Kosten dakreparatie in Leiden

De kosten voor dak reparatie zijn afhankelijk van de regio, van het uurloon van de dakdekker, de grootte van de klus en de materialen die nodig zijn. Hoeveel u totaal kwijt zult zijn is lastig te zeggen, maar de meeste dakdekkers hanteren een prijs per m³ van tussen de €100 en €300. Moet een deel van het dak of het hele dak gerenoveerd worden? Voor dakrenovatie bent u meestal nog iets meer kwijt.

Plat dak repareren

Het repareren van een plat dak omvat het dichten van een scheur met reparatie pasta, het vervangen van een deel bitumen of het vervangen van een groot deel van de dakbedekking. Bij het repareren van het dak hoort ook altijd een grondige dakreiniging. Het schoonmaken van het dak zorgt ervoor dat er niet snel nieuwe problemen ontstaan.

Dakreparatie in Leiden aan hellend dak

Mankeert er iets aan uw schuine dak? Een dakdekker van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers repareert uw schoorsteen, legt de dakpannen terug op hun plek of herstelt de dakconstructie. Een standaard onderdeel van de dak reparatie is dakreiniging. Door regelmatig onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren, kunt u voorkomen dat er vaker dakreparaties in Leiden nodig zijn.

Dak reparatie bij daklekkage

Een daklekkage ontdekt? Regel snel een dakspecialist. Voor het herstellen van platte en hellende daken is De Zwart Loodgieters & Dakdekkers uw betrouwbare partner. Om daklekkages in de toekomst te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig uw dak te laten inspecteren en onderhouden.

Dakdekker inschakelen voor dakreparatie in Leiden

Een dakreparatie in Leiden moet snel gerepareerd worden. Er kan anders veel gevolgschade ontstaan. Van een klein stukje dakleer tot een volledig pannendak, wij staan klaar om u van dienst te zijn. Bel gerust voor een afspraak naar ons telefoonnummer 070 207 5009 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5009

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

De Zwart Loodgieters- & Dakdekkersbedrijf  is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters en dakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds januari 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van lekkage’s. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


VCA

Reviews van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Door P.V
Op 27 februari 2023
10

Heel tevreden. Bedrijf communiceert snel en adequaat. Afspraken worden nagekomen.

Door H.A
Op 19 januari 2023
10

Wij zijn tevreden over het werk dat bij ons is geleverd . snel en provisioneel te werk gegaaan

Door W.P
Op 12 januari 2023
10

reparatie oud dak! Wij hebben een offerte aangevraagd gezien het dak veel lekkages geeft. Omdat het heel druk is hebben ze de tijd gemaakt tijdelijk de lekkages te verhelpen zodra ze aan de grote klus kunnen beginnen.

Door O.O
Op 8 december 2022
6

Probleem was verholpen, maar daarna bij een 2e probleem werd er niet meer opgenomen.

Door E.B
Op 8 december 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door E.M.V.D.H.D.K
Op 1 december 2022
8

vriendelijke en betrokken medewerkers, die met veel begrip me geholpen hebben!

Door M
Op 1 december 2022
8

Snel beschikbaar. Goed uitgevoerd.

Door B
Op 11 november 2022
10

Kwamen, keken, en deden het gelijk

Door A
Op 19 oktober 2022
10

Het offertetraject gaat zeer goed. Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen. Men denkt mee en is flexibel. Binnenkort volgt de uitvoering.

Door P.M
Op 7 oktober 2022
10

Reageert al heel snel, doet moeite om de juiste kraan te vinden, houdt heel goed contact, maakt belofte waar. Helemaal top!

Door T
Op 4 oktober 2022
10

Vriendelijk persoon, mooi op tijd en ging niet weg voor de verstopping was verholpen.

Door E
Op 26 september 2022
10

optijd, netjes gewerkt en heel Beleefd ... Alles was okay.

Door D.S
Op 7 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door A.R
Op 16 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.H
Op 14 mei 2021
10

Snelle en duidelijke aanpak van de problemen. Goede en vriendelijke communicatie. Aanrader!!

Door W.C
Op 6 mei 2021
10

Fijne club - we hadden een noodgeval met de riolering en ze stonden snel op de stoep. Daarna grondig werk geleverd mét een redelijke factuur, ondanks onze nood. Verder hele kundige en aardige kerels. Heel veel dank.

Door H.Z
Op 28 april 2021
10

Ik ben prima geholpen door de Zwart loodgieters, lekkage van het dak is opgelost.

Door J.D.Z
Op 8 april 2021
6

Prima service, telefoon service kan verbeterd worden.

Door E.S
Op 9 april 2020
8

Goede service.uitleg werkzaamheden. Zeker aan te bevelen.