Daklekkage in Leiden?

Een lekkend dak is erg vervelend en zorgt al snel voor een heleboel ongemak. Bij daklekkage ontstaat in vrijwel alle gevallen vochtschade aan muren en plafonds. Uw daken kunnen gaan rotten en de schimmels die hierbij ontstaan zijn schadelijk voor uw gezondheid. Bovendien heeft u bij lekkage niet alleen te maken met de herstelkosten van uw dak, maar heeft u ook kosten van de schade aan muren, vloeren en interieur. Wacht daarom bij daklekkage nooit te lang met het inschakelen van hulp, maar neem direct contact op met een professional. Als dakdekker in Leiden en omstreken heeft Dakrenovatie NL jarenlange ervaring met het herstel van lekkage aan uw dak. We zijn u met plezier van dienst!

Hulp bij daklekkage

Onze dakdekkers staan snel bij u voor de deur wanneer u last heeft van een daklekkage. Voor ons is de reparatie van uw dak geen enkel probleem, of het nu om een plat of hellend dak gaat, of om problemen bij een dakkapel of serre. In veel gevallen kunnen wij uw lek zonder hak- en breekwerk opsporen en dichten. Zo blijft de schade bij daklekkage vaak minimaal. Een lekkage alleen is immers al erg genoeg.

Neem contact op

Heeft u last van daklekkage in Leiden of omgeving? Heeft u direct een dakspecialist nodig voor een noodreparatie? Onze dakdekkers staan voor u klaar om vlug en vakkundig het lek te dichten. Bel ons 24/7 op het nummer 085 - 106 13 63, dan sturen we zo vlug mogelijk een medewerker bij u langs!