Lekkage schoorsteen in Leiden

Heb je de laatste tijd veel last gehad van terugslaande rook in de woonkamer? Of zitten er vochtvlekken in of rond de openhaard? Dan zou het kunnen dat je last hebt van een lekkage in je schoorsteen. Aangezien schoorstenen voortdurend bloot staan aan verschillende weersinvloeden, kan het voorkomen dat er lekkages optreden. Maak in dit geval snel een afspraak met Dakrenovatie NL in Leiden. Onze professionele vakmannen staan voor u klaar.

Lekkage schoorsteen verhelpen

In de regel wordt een lekkage in de schoorsteen veroorzaakt door gebrekkig of versleten voegwerk. Hierdoor kan water zich in de voegen nestelen, wat op zijn beurt weer tot schimmel- of mosvorming leidt. Vooral als je de schoorsteen niet vaak gebruikt en de sluitklep niet goed dicht kan, loop je risico op dit soort defecten. Het kan ook dat de loodslabben rondom de schoorsteen niet meer goed zitten. Ook dan kunnen er snel lekkages optreden.

Wacht dus niet te lang en schakel een ervaren dakdekker van Dakrenovatie NL in. Wij helpen u graag in Leiden en omstreken. Aarzel dus niet en neem contact met ons op! Bel 085 - 106 13 63 of vraag een offerte aan via het contactformulier.