Dakrenovatie in Leiden

Heeft u de laatste tijd regelmatig te maken met daklekkage? Is het dak verweerd en/of beschadigd? Zitten er diverse pannen los? Het zijn allemaal tekenen die wijzen op achterstallig onderhoud. In veel gevallen kunt u hiervoor dakreparatie uit laten voeren. Soms is er echter meer nodig. In zo’n situatie moet er dakrenovatie plaatsvinden. Wilt u uw dak weer laten terugbrengen in nieuwstaat? In de regio Leiden schakelt u dan Dakrenovatie NL in. Zowel voor platte als hellende daken kunt u bij ons terecht. Als ervaren dakdekker zijn we u met plezier van dienst.

Werkzaamheden op maat

Wat er precies moet gebeuren wanneer wij uw dak renoveren, verschilt per situatie. We komen daarom eerst altijd bij onze klanten langs om de werkzaamheden te bepalen. We stellen een plan van aanpak op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een ding is zeker: wij zijn pas klaar als zowel u als wij tevreden zijn over het eindresultaat!

Meer weten? Ons inschakelen?

Vraagt u zich af of er dakrenovatie nodig is bij uw woning? Zoekt u deskundig advies? Of wilt u meteen onze hulp inroepen voor een opdracht? Neem dan gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 13 63. Laat ons uw dak renoveren. In de regio Leiden kunt u op ons rekenen!