Dakinspectie in Leiden

Wanneer uw dak onderhoud nodig heeft in Leiden of omgeving is Dakrenovatie NL er voor u. Goed dakonderhoud voorkomt onverwachte kosten op ongelegen momenten. Bovendien is de kans groot dat u nooit het ongemak hoeft mee te maken dat een kapot dak kan opleveren wanneer u uw daken goed laat onderhouden. Een kapot dak levert immers veel overlast op! In Leiden en omgeving zijn wij er voor uitgebreide dakinspectie, zodat uw daken altijd in topconditie zullen verkeren.

Dakonderhoud voorkomt problemen

Voor onderhoud aan uw dak kunt u bij onze specialisten terecht. Onderhoud laten plegen aan uw daken voorkomt problemen en zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw dak. Regelmatige dakinspectie is het best voor uw dak, en wij kunnen dit voor u realiseren. We spreken dan van periodiek onderhoud: we komen eens in de zoveel tijd, in de meeste gevallen is dit jaarlijks, bij u langs om uw dak te inspecteren en waar nodig onderhoud te verrichten. Dit onderhoud houdt bijvoorbeeld het vegen van de dakgoten van uw huis in. Na het onderhoud zorgen wij ervoor dat u een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden ontvangt. Zo bent u verzekerd van een dakbedekking van uitstekende kwaliteit en met een aanzienlijk langere levensduur!

Woont u in Leiden of omgeving en bent u geïnteresseerd in dakinspectie? Wilt u weten wat Dakrenovatie NL  voor u kan betekenen? U kunt ons altijd om informatie vragen, dus neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 085 - 106 13 63 of een offerte aanvragen via het contactformulier.