Dakgoten specialist in Leiden

Zonder dakgoten zult u al snel te maken krijgen met allerlei problemen bij uw woning, zoals vochtplekken en lekkage. Ook wanneer uw goten in slechte staat verkeren zult u overlast ervaren. Daarom raden wij u als dakdekker aan om voor kwaliteitsgoten te zorgen die regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden. Zoekt u daarvoor een specialist? In de regio Leiden klopt u dan aan bij Dakrenovatie NL. Van dakgoot reparatie tot vervanging: onze ervaren experts zijn u met plezier van dienst!

Onze werkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor alle klussen in goten. We leggen elk type goot aan, van aluminium tot pvc tot zink. Ook voor onderhoud komen we bij u langs. Wilt u uw dakgoten repareren, bijvoorbeeld omdat u met een lek kampt? Wij regelen het voor u. Soms blijkt een goot te erg beschadigd. In dat geval is de dakgoot vervangen de beste optie. Hiervoor kunt u tevens op ons rekenen. Als allround dakgoten specialist zijn wij uw aangewezen vakman!

Snelle spoedservice

U wilt meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van dakgoten? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor spoedgevallen, zoals een lekkage, kunt u ons zelfs dag en nacht bereiken: op het nummer 085 - 106 13 63 kunt u ons 24/7 bellen. Na uw telefoontje sturen we zo gauw we kunnen een medewerker naar u toe. Heeft de reparatie wat minder haast dan kunt u ook via het contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. In Leiden en omstreken helpen we u graag!