Uw ervaren dakdekkersbedrijf in Leiden

Dakrenovatie NL is een bekend dakdekkersbedrijf in Leiden en omgeving. Wij voeren voornamelijk kleinschalige maatprojecten uit voor particulieren, wat resulteert in werk van echte kwaliteit. Wij streven naar perfecte resultaten en een tevreden klantenkring! Als dakdekkersbedrijf zijn wij eveneens werkzaam in de utiliteitsbouw rondom Leiden, waar wij vooral veel onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Wij weten wat we aan moeten met ieder dak, in elke situatie. Al jaren leveren en monteren wij dakbedekking op zowel hellende als platte daken. In Leiden en omgeving kunt u onder andere de volgende werkzaamheden uitbesteden aan ons dakdekkersbedrijf:

  • Nieuwe daken leggen
  • Dakonderhoud
  • Dakreparatie
  • Daklekkage

Vakkundig, ervaren en flexibel

Al jarenlang bouwen wij als dakdekker in Leiden en omgeving aan een goede naam. Zo werken wij uitsluitend met ervaren personeel, dat stuk voor stuk een erkend certificaat op zak heeft. Ook beschikt ons dakdekkersbedrijf over een Uneto-VNI certificering, wat goed aansluit bij het kwalitatieve imago dat wij door de jaren heen hebben verworven en proberen vast te houden. Onze klantenkring is zeer tevreden over ons werk, iets wat we te danken hebben aan onze combinatie van vakkennis, ervaring en flexibele slagvaardigheid. Kortom: in Leiden en omgeving kunt u uitgaan van uitstekend werk door ons dakdekkersbedrijf!

Wilt u in Leiden of omgeving een beroep op ons doen bel dan naar 085 - 106 13 63 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.