Bitumen dakbedekking aanbrengen?

Heeft u een plat dak en bent u op zoek naar een dakbedekking die jarenlang meegaat en goed bestand is tegen alle weersinvloeden? In Leiden geven onze dakdekkers u graag advies. In dit geval raden wij u bitumen dakbedekking aan: bitumen is sterk en dankzij de voordelige en duurzame vorm gaat de dakbedekking jarenlang mee. Kiest u voor deze dakbedekking? Dan zorgen wij in Leiden en in de omgeving van Leiden voor het vakkundig aanbrengen van uw nieuwe bitumen dak.

Verschillende soorten bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking wordt geleverd in drie typen; geblazen, APP-gemodificeerde en SBS-gemodificeerde bitumen. Geblazen bitumen wordt vaak als noodlaag, dempende laag of eerste laag gebruikt. SBS (Styreen-Butadien-Styreen) is een synthetisch geproduceerd rubber wanneer dit gecombineerd wordt met bitumen ontstaat een hoge elasticiteit. Tevens ontstaat een betere hechting op het dak. APP (Atactisch Poly Propyleen) bitumen worden gemaakt door APP toe te voegen aan bitumen. Net als bij de SBS bitumen wordt de flexibiliteit groter en neemt de UV-bestendigheid toe.

Wanneer u voor een bitumen dakbedekking kiest, is de SBS gemodificeerde bitumen over het algemeen de beste keuze. Onze dakdekker in Leiden kan u meer vertellen over de voor- en nadelen van een bitumen dakbedekking. Bel 071 - 799 80 87 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.