Dakbedekking plaatsen in Leiden

Er zijn veel verschillende soorten dakbedekking mogelijk. Uw dakdekker in de regio Leiden, Dakrenovatie NL, kan dakbedekking aanbrengen bij zowel platte als hellende daken. Ook bestaande dakbedekking vervangen behoort tot onze werkzaamheden. Een dakbedekkingsconstructie kan op diverse manieren ontworpen worden. Wij adviseren u met plezier welke constructie het best past bij uw specifieke situatie.

Soorten dakbedekking

Dakbedekking voor hellende daken

De meest typerende bedekking voor hellende daken is de welbekende dakpan. Dakpannen zijn er in ontelbare kleuren en maten. Het maken van een pannendak vereist de nodige vakkundigheid. Daarbij spelen onder meer dakvorm, verwerkingsvoorschriften, kwaliteitseisen en verankering een rol. Bij onze ervaren medewerkers vindt u deze vakkundigheid in ruime mate.

Ons assortiment dakpannen bestaat uit zowel betonnen en keramische dakpannen als shingles. Welk soort dakpan geschikt is voor uw situatie, is helemaal afhankelijk van uw huis en uw eigen wensen. In onze showroom kunt u de verschillende mogelijkheden komen bekijken zodat u een idee heeft hoe een bepaald soort eruitziet. Bij de keuze tussen de verschillende soorten geven wij u desgewenst graag advies.

Dakbedekking voor platte daken

Bijeen plat dak kunt u diverse soorten dakbedekking plaatsen. De meest gebruikte methode is met gemodificeerde bitumen. Het voordeel van bitumen is dat het zich gemakkelijk laat verwerken, waardoor het ook geschikt is voor de meest complexe dakvormen. De gemodificeerde dakbanen die wij gebruiken zijn UV-bestendig en hebben daardoor een veel langere levensduur dan traditionele bitumen dakbedekking.

Neem contact op

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we u meer. Bel 085 - 106 13 63 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Laat ons uw dak bedekken. In Leiden en omstreken kunt u op ons rekenen!