Dak coaten in Leiden

De meeste daken in Nederland zijn nog steeds bedekt met dakpannen. Die gaan doorgaans 50 jaar of langer mee, mits je ze goed onderhoud. Ook andere vormen van dakbedekking hebben periodieke schoonmaak of reparatie nodig om hun volle levensduur te kunnen benutten. In Leiden en omstreken kan Dakrenovatie NL u adviseren over de mogelijkheden van periodiek onderhoud.

Coaten

Coaten is een handige manier om een gehele vervanging van het dak te voorkomen. Dat laatste is een prijzige aangelegenheid, dus dat wil je natuurlijk het liefst vermijden. Met coaten wordt uw dak eerst grondig schoongemaakt, waarna de dakdekker met een speciale coating uw dakbedekking impregneert. Op deze manier zullen schimmels, mossen en vochtschade veel minder invloed hebben op uw dakbedekking.

Het is echter wel belangrijk dat coaten zorgvuldig gebeurd. Laat u daarom adviseren door Dakrenovatie NL. Met ons voorkomt u dat er vervelende kleurenverschillen op uw dak ontstaan of dat de coating uiteindelijk geen effect heeft. Wij schatten de situatie snel in en bieden u een voordelige prijs om uw dak te laten coaten. Aarzel dus niet en neem snel contact op. Bel 085 - 106 13 63 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.